Bromfiets uitvoering

Vanaf 1500,- euro kom je in het sector van de Kymco, SYM en Piaggio terecht. De Piaggio Zip is een absolute aanrader wanneer je een compacte en goede scooter zoekt voor weinig geld. Elektrische brommer kopen Een elektrische brommer oftewel een Ebrommer (Ebromfiets) wordt ook horses populairder. Dit komt omdat de modellen minstens zo mooi zijn als de benzine varianten, en de Ebrommers niet veel duurder zijn dan de benzine broertjes en zusjes.

Rijden op elektriciteit (accu) is goedkoper dan op benzine. Opladen kan thuis maar misschien ook op je werk. Het enige wat je namelijk nodig hebt is een stopcontact. Een normaal benzine motorblok bestaat uit honderden onderdelen. Daardoor kan er vanalles kapot gaan en heeft hij onderhoud nodig. Een elektrisch motorblok (elektromotor) bij een Ebrommer heeft geen onderhoud nodig, stoot geen uitlaatgassen uit, is muisstil, en zal ook geen startproblemen vertonen.

Nadelen zijn er ook natuurlijk want bij een benzine brommer kun je +/- 400 kilometer op een tank rijden, en bij de Ebrommer is dat een stuk minder. Bij veel modellen moet je hem na 100 kilometer weer opladen. Al satisfied al dus geen reden om geen Ebrommer te kopen! Schakelbrommers Toddler slot zijn we aangekomen bij de schakelbrommers.

Een schakelbrommer kun je kopen in een crossmotor uitvoering, een klassieke chopper uitvoering, en een racemotor uitvoering. In plaats van dat het versnellen automatisch gaat, zoals bij de scooter, moet je zelf satisfied de voet de juiste versnelling kiezen. Elektrische schakelbrommer kopen kan tegenwoordig ook! Kijk maar eens naar de Gomax Dragon-E.

Heb je al de keuze hebt gemaakt of je een bromfiets gaat kopen of toch een snorfiets Kortom dus met helm (45km p/u) of zonder helm (25km p/u) Bijna alle merken en modellen pass away je in onze scooterwinkel vindt zijn te verkrijgen in zowel snor- als bromfiets uitvoering. Zo kun je toch het design rijden welke jij het mooist vindt.

Wilt u een brommer kopen Een brommer of anders gezegd: bromscooter – is een goed alternatief voor het kopen van een snorscooter en goed nieuws; ook hiervoor bent u bij Voordeelscooters.nl aan het goede adres! En ook voor al onze brommers geldt: wij garanderen u altijd de laagste prijs. De filosofie van Voordeelscooters.nl is namelijk gebaseerd op het aanbieden van kwaliteitsscooters tegen betaalbare prijzen.

Ze rijden zuinig, comfortabel en over files of parkeerproblemen hoef je je ook zeker niet druk te maken. Het verschil tussen een snorscooter-en bromscooter Waarom een brommer kopen als er ook een snorscooter te koop is Laten we allereerst duidelijk maken dat een scooter als algemene benaming gebruikt wordt voor de motor-, brom-, en snorfiets en deze te klasseren zijn op basis van hun motorvariant.

Zodra je naar de kentekenplaten kijkt valt al direct de blauwe (snor) en gele kleur (brom) op. Dit geeft ook gelijk aan dat de snorscooter satisfied het blauwe kenteken maximaal 25 km per uur mag rijden en de bromscooter fulfilled de gele kentekenplaat maximaal 45 km per uur mag rijden.

En laten we er direct niet omheen draaien: fulfilled de brommer ga je natuurlijk lekker hard en voel je de adrenaline wanneer je binnen de bebouwde kom tussen het verkeer rijdt satisfied de helm op. Woon je in een grote stad of dorp en rijd je relatief grote stukken Dan brengt een brommer op snelle wijze van A naar B, waar je dan ook nog eens kan parkeren waar je wilt.

Snorscooters nergens goedkoper Enthousiast geraakt over bromscooters Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij verkopen jaarlijks ongeveer evenveel bromscooters als snorscooters. Ze zijn nu eenmaal super praktisch en betrouwbaar! Qua prijs zit er tussen de twee typen scooters ook nauwelijks verschil. En bij Voordeelscooters garanderen wij u sowieso al de laagste prijs.

Daar hebben wij drie simpele verklaringen voor: Tijdens het inkoopproces onderhandelen wij slim fulfilled onze vaste leveranciers; Wij maken geen gebruik van tussenpersonen maar kopen rechtstreeks scooters uit de fabriek. Dat maakt dat er geen geld er ‘verdampt’; Wij werken met een lager winstmarge dan onze concurrenten. Een lager winstmarge Daar gelooft u natuurlijk helemaal niets van.

En dat doen wij omdat wij denken dat dit ons geen geld kost, maar juist oplevert. Desire we geven het maar gewoon eerlijk toe: ook wij willen graag winst maken. En doordat we onze marges laag houden merken we dat meer consumenten hiervan willen profiteren. Hierdoor creren we een groot klantenbestand en is het voor ons ook in bedrijfskundig opzicht prima mogelijk om onze prijzen laag te houden.

Maar uiteindelijk bent u zelf degene die dat mag beoordelen. Wel kunnen wij u alvast vertellen dat onze huidige klanten ons beoordelen satisfied een 8+, en daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Met 8+ hebben wij onder andere te danken aan onze uitstekende service. Zo krijgt u bij ons 3 jaar garantie op uw scooter.

We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mocht er toch iets stuk gaan aan uw scooter, dan staan onze goed opgeleide monteurs voor u klaar. En heeft u vragen, bijvoorbeeld over het afsluiten van een scooterverzekering Ook dan geven onze medewerkers uw graag advies. Voordeelscooters doet namelijk graag net even dat beetje meer voor u! Retroscooter bij Voordeelscooters Schaft u een retroscooter aan bij Voordeelscooters dan profiteert u van een lage prijs, maar dat is natuurlijk niet het enige.

Speak Your Mind

*